Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

четверг, 27 декабря 2012 г.

Користувачі вивчають основи ПК та пошук інформації і Інтернеті

З 24 по 27 грудня 2012 року на базі Вінницького РТЦ проходили навчальні тренінги з основ роботи та ПК та пошуку інформації в мережі Інтернет  для групи користувачів бібліотеки. Під час тренінгів учасники  ознайомилися з апаратною складовою ПК, зі стандартними та офісними програмами. Також зробили перші кроки щодо пошуку інформації в Інтернеті. Усі створили електронні скриньки, здійснили листування, змогли інтерактивно поспілкуватися.

пятница, 14 декабря 2012 г.

Всеукраїнська конференція “Сучасна бібліотечно-інформаційна безперервна освіта: нові вимоги”, 26.02-01.03.2013, смт.Славське, Львівська обл.

За проектом Головного тренінгового центру для бібліотекарів 26.02-01.03.2013 р. у смт. Славське (Львівської області), планується проведення Всеукраїнської конференції для тренерів та координаторів ТЦ «Сучасна бібліотечно-інформаційна безперервна освіта: нові вимоги».

Для відбору учасників конференції та складання програми, просимо координаторів та тренерів РТЦ, заповнити «Анкету учасника». Заповнену анкету учасника слід надіслати на адресу yakhim@ukr.net  Ярославі Хіміч до 15 січня 2013 року.


четверг, 13 декабря 2012 г.

Тренінги для бібліотечних працівників

На базі РТЦ, впродовж трьох днів  (з 11 до 13 грудня 2013 року) проходять тренінги  "Інформація органів державної влади для громадян у публічній бібліотеці: пошук, доступ та консультування"для бібліотечних працівників обласної книгозбірні.

четверг, 6 декабря 2012 г.

Користувачі навчаються в РТЦ

У грудні з 3 до 6 на базі РТЦ проходили навчальні тренінги з основ роботи та ПК та пошуку інформації в мережі Інтернет  для групи користувачів бібліотеки. Під час тренінгів учасники мали змогу ознайомитися з апаратною складовою ПК, зі стандартними та офісними програмами, із зацікавленністю  поринули в Інтернет-мережу. 
Усі створили електронні скриньки, здійснили листування, ознайомившись з основами пошуку інформації в Інтернеті, зареєструвалися в соціальних мережах, займалися самостійним пошуком відповідей на важливі питання.