Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

суббота, 27 апреля 2013 г.

Вітаємо переможців V раунду конкурсу програми "Бібліоміст"


   25 квітня 2013 р. програма «Бібліоміст» визначила групу українських публічних бібліотек, що пройшли відкритий конкурсний відбір і стали переможцями п'ятого раунду конкурсу з організації нових бібліотечних послуг із використанням вільного доступу до інтернету. 
   До участі в цьому раунді конкурсу долучилися районні та міські бібліотечні системи та бібліотеки, які перемогли за результатами 1, 2, і 3 раундів цього ж конкурсу, ефективно впроваджують інноваційні бібліотечні послуги, а також змогли залучити необхідне співфінансування. 
   Серед бібліотек-переможниць, що отримають обладнання від програми «Бібліоміст» в рамках п’ятого раунду конкурсу «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету» (до кінця 2013 року) є бібліотеки Вінниччини:

Центральна бібліотека централізованої бібліотечної системи Іллінецької 
районної ради, м. Іллінці
Іллінецька районна бібліотека для дітей, м. Іллінці

Центральна бібліотека ЦБС Козятинського району, м. Козятин
Козятинська районна дитяча бібліотека, м. Козятин
Білопільська сільська бібліотека, с. Білопілля, Козятинський р-н
Непедівська сільська бібліотека, с. Непедівка, Козятинський р-н

Серебрійська сільська бібліотека, Могилів-Подільський р-н

Вітаємо переможців!

пятница, 26 апреля 2013 г.

Бібліотекарі Хмільниччини та Томашпільщини в РТЦ


  26 квітня 2013 року завершилися тренінги за програмою Модуля 4 "Інтелектуальна свобода та доступність інформації в демократичному суспільстві. Етика бібліотечного працівника" для бібліотечних працівників Томашпільського та Хмільницького районів. 

пятница, 12 апреля 2013 г.

Бібліотекарі з Крижопільського і Мурованокуриловецького районів навчаються за програмою Модуля 4

Бібліотекарі з Крижопільського та Мурованокуриловецького районів - переможці ІІ раунду конкурсу програми "Бібліоміст", які пройшли навчання за програмами трьох обов'язкових Модулів майже рік тому, знову завітали до тренінгового центру для участі у тренінгах за програмою Модуля 4 "Інтелектуальна свобода та доступність інформації в демократичному суспільстві. Етика бібліотечного працівника".

Користувачі вивчають основи роботи на ПК

      З 1 квітня до 4 квітня 2013 року в РТЦ проходили тренінги для групи користувачів обласної книгозбірні з основ комп'ютерної грамотності та пошуку інформації в мережі Інтернет.