Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

пятница, 29 ноября 2013 г.

Навчання в РТЦ

   З 25 до 29 листопада 2013 року за програмою Модуля 2 "Нова бібліотечна послуга: використання інформаційних технологій та Інтернету у бібліотеці" у Вінницькомцу РТЦ відбувався тренінг для бібліотекарів з Липовецького, Тиврівського, Могилів-Подільського, Іллінецького районів - переможців IV та V раундів конкурсу програми "Бібліоміст". 
  27 грудня 2013 року Голова Вінницької обласної державної адміністрації Іван Мовчан, народний депутат України Микола Джига і Вінницький міський голова Володимир Гройсман ознайомилися з нововведеннями в роботі ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва  та відвідали Вінницький РТЦ, де проходили навчання сільські бібліотекарі. 

пятница, 15 ноября 2013 г.

В РТЦ проходили тренінги за програмою Модуля 2


  За програмою Модуля 2 "Нова бібліотечна послуга: використання інформаційних технологій та Інтернету у бібліотеці" у Вінницькомцу РТЦ з 11 до 15 листопада 2013 року проходили навчання бібліотекарі з Козятинського  району. 

Навчання основам комп'ютерної грамотності в рамках проекту "Університет третього віку "


  На базі Вінницького регіонального тренінгового центру впродовж жовтня-листопада 2013 р. проходять навчання основам компютерної грамотності для людей пенсійного віку. Група організована територіальним центром соціального обслуговування. Заняття відбуваються відповідно до спеціально розробленої програми в рамках реалізації Всеукраїнського соціального проекту "Університет третього віку - вікно у світ. Українські перспективи". Тренінги проводить тренер Вінницького РТЦ - Бланковський Є.О.