Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

пятница, 11 февраля 2011 г.

Наближається Епідемія Доброти 2011

17 лютого 2011 року по всій Україні відзначатимуть Міжнародний день спонтанного прояву доброти. Під час заходу планується різні акції, флешмоби, щоб привернути увагу людей до гарних справ, хороших слів, підтримки, посмішки, тепла.


Долучитись до «Епідемії доброти» та зробити у своєму місті яскраве свято можуть усі бажаючі. У кожному населеному пункті, яке приєднається до заходу буде своя величезна «Скринька доброти», волонтери роздаватимуть на вулицях картки «робіть гарні справи», «посміхнись» та «щастя вам», закликатимуть людей бути відкритими та чуйними один до одного, робити добрі справи, не забувати казати потрібні слова близьким та й звичайним перехожим. Кожне місто саме визначатиме, як проходитиме акція у них.



На Вінниччині «Епідемія доброти» відбуватиметься на вулицях міста, у навчальних закладах, дитячих будинках, підприємствах. На даний момент зібраний оргкомітет, до якого долучились представники різних галузей. Ведеться робота по підготовці та пошуку партнерів.
На сьогоднішній день до акції приєдналося  близько 25 міст України із пропозиціями відзначити Міжнародний день спонтанного прояву доброти одночасно по усій державі.
До «Епідемії доброти» можуть долучитися усі бажаючі. Цього річ у Вінниці цей захід знову проходитиме на вулицях міста та у навчальних закладах. Крім того, як повідомила куратор проекту, цьогоріч «Епідемія доброти» пошириться і на вінницькі дитячі будинки та на підприємства міста. «Волонтери відвідуватимуть усі дитячі будинки міста та області, проводитимуть різноманітні конкурси та акції малечі, аби подарувати їй доброту та радість. Також, усі підприємства обласного центру, які приєднаються до «Епідемії доброти», отримають різноманітні флаєри та плакати, аби і їхні працівники знали, що 17 лютого відзначають Міжнародний день спонтанного прояву доброти і не забували робити гарні справи».
Довідково: Кирилюк Альона 0969158640, Дідик Дмитро 0979023778
Alen_eko@i.ua, podolfond@ukr.net
Найсвіжіші новини завжди можете знайти тут:
Інформаційний портал «Моя Вінниця», БФ «Подільська громада», БФ «Бригантина»
Довідково:
Минулого року Вінниця відзначала цей день під назвою «Епідемія Доброти». Понад 500 активних Вінничан взяло участь у заході, також до нашого міста завітали майже усі національні ЗМІ. Цей день став поштовхом та прикладом для інших. Більше 15 різних акцій та флешмобів могли побачити та відчути жителі міста. Захід тривав один день, проте наслідком стало усвідомлення, наскільки щирі, добрі та відкритті Вінничани. Багато учасників «Епідемії доброти» потоваришували, результатом чого були організовані різні заходи в продовж року, це і фестивалі, і майстер-класи, і благодійні акції та багато іншого. Деякі учасники почали активно займатись громадською діяльністю. Це приємно втішає, і є прикладом того, як один день може змінити, наповнити приємними моментами життя людей та громадську життєдіяльність міста.
Кожен може стати частинкою цього незабутнього свята! Долучайтесь, зв’язуйтесь з організаторами, пропонуйте свої ідеї і ми допоможемо їх втілити!
(Інформація постійно оновлюватиметься).



Комментариев нет:

Отправить комментарий