Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

среда, 18 января 2012 г.

Тренінги продовжуються: модуль 3 на часі!

Інноваційні зміни в бібліотеці на основі проектоного, кадрового менеджменту та ініціативної діяльності бібліотек з 16 до 20 січня 2012 року, на базі РТЦ, вивчає група  бібліотекарів з Хмільницького та Томашпільського районів. Під час тренінгів вони знайомляться зі змінами, які відбуваються у бібліотеках завдяки інноваційній діяльності, отримують навики розробки стратегічниї планів, знайомляться з бібліотечним маркетингом як інструментом створення нового іміджу закладу тощо.
18 січня 2012 року в РТЦ відбулася цікава зустріч бібліотекарів з директорjм Державної бібліотеки України для юнацтва Г.А. Саприкіним, який познайомив усіх з досвідом  використанням технології Веб 2.0 у своїй бібліотеці. Георгій Анатолійович також презентував світлини своєї подорожі до бібліотек Латвії та Китаю. 

З метою участі у діяльності Мережі пунктів доступу громадян до офіційної інформації органів влади, учасники тренінгів звернулися з листами-заявами до Української бібліотечної асоціації з проханням приєднати їхні бібліотеки  до Мережі ПДГ, адже умови в бібліотеках уже створенні, бібліотечні фахівці, після проходження тренінгу володіють необхідними знаннями щодо пошуку і використання інформаційних ресурсів органів державної влади. Сподіваємося, що скоро бібліотеки Томашпільського та Хмільницького районів стануть учасниками Мережі ПДГ. 
Цього ж дня бібліотекарі зустрілися з Т. Палагнюк, менеджером корпоративного відділу Інтертелекому, яка розповіла про нові можливості підключення до Інтернет-мережі. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий