Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

пятница, 2 сентября 2011 г.

Електронне листування

Електронна пошта сьогодні забезпечує обмін поштовими повідомленнями з будь-яким користувачем Інтернету, який має електронну поштову скриньку. Під час тренінгу бібліотекарі створили власні електронні скриньки, на практичних заняттях здійснили електронне листування між собою, а закріпити результат вирішили створенням відкритого колективного листа. Адресатом стала директор Вінницької ОУНБ ім. К. А. Тімірязєва, координатор РТЦ - Морозова Н.І. Листа було написано та відправлено на її електронну адресу. Для зацікавлених наводимо його зміст.

Директору Вінницької ОУНБ ім. К. А. Тімірязєва
Координатору Вінницького РТЦ
Президенту ГО «Асоціація бібліотек Вінниччини»
Морозовій Н.І

Шановна Наталіє Іванівно!

Ми, група учасників тренінгу за програмою модуля 1  «Основи комп’ютерної грамотності. Основи роботи в мережі Інтернет для бібліотечних працівників», бібліотечні працівники Гайсинського і Немирівського районів, висловлюємо щиру вдячність Вам, Наталіє Іванівно за організацію роботи Вінницького регіонального тренінгового центру.
Участь у цьому тренінгу дала нам можливість пізнати основи комп’ютерної грамотності та роботи в Інтернеті, зокрема набути навичок ефективного використання апаратних засобів та прикладних програм, розглянути головні етапи та тенденції розвитку світової мережі Інтернет, оволодіти основами навігації, навичками та вміннями інформаційного пошуку, електронного листування тощо. 
Ваша робота в реалізації проекту «Бібліоміст» заслуговує на окремі слова подяки, зокрема створення на базі обласної бібліотеки Регіонального тренінгового центру дало змогу нам, підвищити свої професійні знання для використовування новітніх інформаційних технологій, для кращого обслуговування мешканців наших територіальних громад. Здобуті знання та навички ми будемо використовувати в нашій практичній роботі.
Отже, бажаємо Вам, шановна Наталіє Іванівно та вашим колегам, членам обласного тренінгового центру оптимізму, здоров’я, великих  творчих здобутків, успіхів у громадській діяльності.

З повагою бібліотечні працівники 
Немирівського та Гайсинського районів – 
учасники тренінгу модуля № 1
                                                                                                                                       2 вересня 2011 р.
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий