Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

пятница, 14 октября 2011 г.

Тренінги продовжуються: у форматі Модуля 2

Впродовж 10-14 жовтня 2011 року в Обласному тренінговому центрі проходили тренінги для бібліотечних працівників Крижопільського та Муровано-куриловецького районів за програмою модулю 2 «Нова бібліотечна послуга: використання інформаційних технологій та Інтернету в бібліотеці». Відповідно до програми бібліотекарі знайомлилися з впливом Інтернету напроцеси глобалізації інформаційного простору, проблемами вільного доступу до інформації, специфікою надання доступу до Інтернету в публічній бібліотеці, формами і методами інформаційного обслуговування користувачів електронними ресурсами тощо.








9 комментариев:

  1. З 10 по 14 жовтня ми проходили тренінги в Оласному тренінговому центрі. Ми багато чогодізнались для себе нового і цікавого. змогли поспілкуватися з колегами. А нашим тренирам ми вдячні за терпіння, за зністовну подачу матеріалу, бажаємо вам всього найкращого вжитті. І завжи будем раді бачити Вас !!!
    Леся

    ОтветитьУдалить
  2. З 10 жовтня по 14 жовтня ми були на курсах Модуль 2.За цей період ми навчилися користуватися сайтами, зареєструвалися в сайті Однокласники, створили блог своєї бібліотеки, вчилися здавати звіти , працювали з електронною почтою, спілкувалися з колегами. Викладачам дякуємо за змістовні практичні роботи Таня.

    ОтветитьУдалить
  3. На курсах другого модуля по "Бібліомосту" я дізналась багато нового,що допоможе в подальшій роботі.Ми навчилися створювати електронну пшту тазареєструвались в ній,дізнались про нові сайти.Також прослухали лекції:"Кодекс етики бібліотечного працівника","Інтернет за і проти" та багато іншого цікавого.Хочу сказати спасибі нашим тренерам іпобажати всього найкращщого.

    Світлана

    ОтветитьУдалить
  4. На навчанні я дізналась багато нового про роботу в інтернеті.Дізналась про сайти, про те,як на них працювати.Створила електронну адресу,дізналась як створити блог. Дякую за навчання.
    Ганна.

    ОтветитьУдалить
  5. Курси 2 Модуля мені дуже сподобались.

    ОтветитьУдалить
  6. Курси 2 Модуля мені дуже сподобались.Вони є для мене цікавими,повчальними,змістовними.Обмінялися досвідом з колегами.
    Дякую Вам за змістовні лекції,терпіння та здоров'я. Наташа.

    ОтветитьУдалить
  7. Під час тренінгових занять отримала досвід швидкого інформаційного обслуговування електронними ресурсами громадян.Професійний обов'язок бібліотекаря швидко надати доступ до інформації,консультування та створення ПДГ дізнатись про діяльність органів Державної влади, створити власні тренінгові групи. Алла Павловська Щиро вдячна викладачам тренінгу Модуля 2! ДО нових зустрічей!

    ОтветитьУдалить
  8. Дякую за Модуль2 !Пізнавально ,цікаво,впроваджу в бібліотеці групові тренінги.

    ОтветитьУдалить
  9. Ми теж в минулому році проходили такий тренінг, залишились дуже гарні враження і непогані навички. Дійсно цікаво і пізнавально. Ще б повчитися! Хоча зараз, коли навчаю колег сама, розумію, скільки терпіння треба мати тренерам. Головне, щоб все засвоєне використовувалось на практиці, інакше забувається. Удачі!

    ОтветитьУдалить