Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

четверг, 9 апреля 2015 г.

Тренінг з використання "Жирафки"

  8 квітня 2015 року у Регіональному тренінговому центрі відбувся тренінг "Data Giraffe: розумна статистика для правильних рішень". Участь у тренінгу взяли бібліотечні працівників ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва.
 Програмне забезпечення привезли представники Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) у рамках програми "Бібліоміст" - Олександр Шлєєнков (спеціаліст з технічних питань) та Любов Квасюк (спеціаліст з моніторингу та оцінки). Саме вони й були тренерами, які в доступній, дещо жартівливій манері ознайомили з особливостями програми. 
  "Жирафка" надає для бібліотекарів такі інструменти як  ведення обліку часу роботи комп'ютерів, які використовуються у бібліотеках для доступу до інтернету та проведення опитування користувачів, які працюють з комп'ютерами у бібліотеці. Наразі бібліотекарі зможуть провести анонімне анкетування серед користувачів щодо якості послуг, які вони отримують, інтересів, потреб. Спілкування за допомогою "Жирафки" побудоване на принципі добровільності та поваги до персональних даних. 



Комментариев нет:

Отправить комментарий