Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

пятница, 22 июля 2011 г.

Лист учасників тренінгу директору програми "Бібліоміст"

Шановний пане Матею Новаку!


Ми, працівники Вінницької міської централізованої бібліотечної системи - переможці другого раунду конкурсу програми "Бібліоміст", висловлюємо Вам глибоку та щиру вдячність за можливість долучитися нашим книгозбірням, а через них і всім нашим користувачам до новітніх інформаційних технологій.
Завдяки проекту, директором якого Ви є, буде модернізовано доступ до інформації користувачів публічних бібліотек міста, ми зможемо сформувати в нашій місцевій громаді розуміння ключової ролі бібліотек і необхідності їх підтримки органами місцевого самоврядування. Адже в сучасному постінформаційному суспільстві неможливо пересічній людині обійтись без послуг Інтернет-мережі. Тому такого особливого значення набуває проблема забезпечення вільного доступу до "світової павутини".
На сьогодні програма "Бібліоміст" надає можливість мільйонам жителів України долучитися до інформаційних ресурсів Інтернету.
Особливо хочемо підкреслити те важливе значення, яке має для нас можливість підвищувати свою професійну кваліфікацію на базі Вінницького регіонального тренінгового центру. В рамках модулю № 1 ми отримали знання з основ комп'ютерної грамотності, а також опанували навики роботи в мережі Інтернету, в т. ч. здійснення електронного листування.
Отож, бажаємо Вам, шановний пане Матею, і Вашій команді подальших успіхів на теренах такої потрібної для громадян України справи, а також творчої наснаги та міцного здоров'я!

З повагою,

Учасники тренінгу модулю № 1 на базі Вінницького РТЦ

2 комментария:

  1. Перш за все, дуже дякуємо Вам за ініціативність, увагу і за такий чудовий лист! Якщо можна, поставте, будь ласка, лінк на ньога на сторінку Bibliomist у Facebook, впевнена, Матею це буде надзвичайно приємно! Дякуємо ще раз!
    з повагою, Ганна

    ОтветитьУдалить
  2. А хто розробив той Модуль 1?

    ОтветитьУдалить