Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

понедельник, 11 апреля 2011 г.

Навчаються методисти ІІ.


11 квітня 2011 року в обласному тренінговому ценрі розпочала торувати шлях з освоєння нових інформаційних технологій друга група методистів ЦРБ. Вони, наразі, вперше беруть участь у тренінгах. Тож,  починалися заняття зі з'ясування того, що таке тренінг? і чим від вирізняється з інших форм навчання? Дійшли згоди, що це одна з  форм організації занять з підвищення кваліфікації бібліотечних працівників, що передбачає навчання, яке базується на досвіді людини, розвиває здібності особистості до пошуку нових знань, формує нобе бачення своєї професії. Для тренінгової форми навчання характерним є активність учасників усієї групи, можливість поділитися власним досвідом, здійснення практичних вправ тощо. І найголовніше - все це проходить у комфортній, доброзичливій атмосфері, без насилля і примушування.
Тренінги, за адаптованою програмою Модулю 2, дають змогу формувати у методистів професійні навички з провадження нової бібліотечної послуги - використання інформаційних технологій та інтернету в бібліотеці. Тож сподіваємося, що усі 5 днів, для учасників групи, будуть корисними та цікавими! А в  п'ятницю проаналізуємо "Дерево очікувань" і підіб'ємо результати спільної роботи.









9 комментариев:

  1. Коростенська МЦБС також розпочала торувати шлях з освоєння нових інформаційних технологій.Тренінги за адаптованою програмою Модуль 3. Тож сподіваюсь,що ми разом з Вами підібємо результати спільної роботи. Удачі і натхнення Вам у всьому.

    ОтветитьУдалить
  2. Коростенська МЦБС також розпочала торувати шлях з освоєння нових інформаційних технологій.Тренінги за адаптованою програмою Модуль 3. Тож сподіваюсь,що ми разом з Вами підібємо результати спільної роботи. Удачі і натхнення Вам у всьому.

    ОтветитьУдалить
  3. Сьогодні завершується третій день навчання. Я, одна з учасниць тренінгу, отримала багато нових знань щодо роботи в Інтернеті. Детальне знайомство з бібліотечними сайтами було для мене дуже корисним.Робота в системі Word відкрила для мене багато можливостей.

    ОтветитьУдалить
  4. Набула основ користування комп'ютером і Інтернетом.Щиро дякую за навчання.Люба .

    ОтветитьУдалить
  5. Дуже дякую за таку форму навчання. Тренінг виявився цікавим, пізнавальним, інтелектуальним.
    Ми навчилися працювати в WORD, взнали про всі його можливості. Кожен з учасників створив свою поштову скриньку і успішно нею користується і , сподіваюсь, це допоможе їм у подальшому спілкуватись з методистами району.
    Дякую за навчання.

    ОтветитьУдалить
  6. Я дуже вдячна за всі поради ,які я отримала на
    навчаннях. Вважаю,що такі тренінги додають нам .впевненості в нашій роботі,постараюсь усі набуті знання примінити на практиці. Галина.

    ОтветитьУдалить
  7. Тренінгові форми навчання для мене є новими, але дуже цікаві і корисні!!! Я вдячна за надану мені можливість отримати професійні навички використання інформаційних технологій та інтернету в бібліотеці! Леся

    ОтветитьУдалить
  8. Дуже корисні тренінгові заняття! Вони сформували нове бачення моєї подальшої роботи. Надіюсь, вони виведуть наш колектив на новий рівень.Із вдячністю Теплик.

    ОтветитьУдалить
  9. Багато почула і побачила цікавого,ознайомилась з новою для себе програмою ІРБІС,набула знання роботи в інтернеті.Навчання були для мене корисними.

    ОтветитьУдалить