Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

среда, 8 декабря 2010 г.

7 грудня 2010р. на базі Тульчинської ЦРБ стартував 3-х денний виїзний тренінг "Сервіси в Інтернет", учасниками якого стали сільські бібліотекарі.
Тренерів зачарувала своїм яскравим виглядом "мандаринова бібліотека".

Тепла атмосфера Інтернет-центру бібліотеки сприяла вивченню інформаційних ресурсів Інтернет, обговоренню інтернет-доступу як бібліотечної послуги, проблем бібліотечного маркетингу,створенню рекламної продукції бібліотеки.

Свої думки від тренінгу бібліотекарі залишили на створеному "банер-квілті-враженні", зокрема "багато цікавого дізналася про маркетинг у бібліотеці", "сподобалась участь в інтерактивній грі" тощо.Також бібліотекарі спробували сплести павутиння Інтернету.


8 грудня до роботи виїзного тренінгу приєдналася Любов Квасюк - регіональний представник програми "Бібліоміст" з питань моніторингу та оцінки.



Цього дня ми знайомилися з секретами програмного забезпечення  ІРБІС, здійснювали пошук інформації за допомогою електронного каталогу ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва, розгадували таємниці веб 2.0,  додавали інформацію про села Тульчинського району у Вікіпедію. Загалом змістовно провели час.

3 комментария: