Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

вторник, 14 декабря 2010 г.

14 грудня 2010 року на базі Барської районної бібліотеки розпочато проведення 3-х денного виїзного тренінгу «Сервіси Інтернет».

Не зважаючи на холодну пору року, бібліотека тепло зустріла тренерів Обласного тренінгового центру. Тренери ознайомилися зі структурою закладу, адже комунальний заклад “Барська районна бібліотека” є юридичною особою, в структурі якої: районна бібліотека для дітей, юнацький відділ, абонемент, читальний зал, відділ мистецтв, книгосховище, методичний відділ, відділ комплектування і обробки документів, Інтернет-центр, інформаційно-консультативний Центр правової інформації.



Сучасна Барська бібліотека - це справжній інформаційний, освітній та громадський центр району з книжковим фондом понад 100 тис.документів, якими щорічно користуються біля 9 тис. користувачів. Тут працює 10 клубів за інтересами. Районна бібліотека спільно з 4 сільськими успішно реалізує проекту «Бібліоміст». Бібліотекарі Барщини по завершенню навчань в Обласному тренінговому центрі створили 3 власні блоги:  блог читального залу Барської ЦРБ, блог районної бібілотеки для дітей "Берег дитинства" та блог Міжліссянської сільської бібілотеки. Ми раді за наших колег!

Першого дня виїзного тренінгу, бібліотекарі мали змогу поділитися своїми успіхами, планами на майбутнє, обговорити надання доступ до ресурсів мережі Інтернет як бібліотечної послуги,  розглянути проблеми маркетингу, написати прес-реліз, створити запрошення для участі у бібліотечному заході з елементами ручної роботи тощо.

Комментариев нет:

Отправить комментарий