Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

пятница, 17 декабря 2010 г.

Завершилися тренінгові навчання для бібліотекарів Барського району!


Залишився позаду останній день тренінгових занять з бібліотекарями Барського району.


 Зміни в план роботи вніс приїзд директора ВОУНБ ім. К.А.Тімірязєва Морозової Н.І. з  гостями із Дніпропетровської ОУНБ  – Луньовою  Іриною Євгенівною - зав. відділу наукової організації та методики бібліотечної справи, Литвиненко Надією Григорівною - зав. відділу наукового опрацюваннядокументів та організації каталогів,  Голуб Іриною Станіславівною - зав. краєзнавчого відділу.

     Тому, крім традиційних занять, усі мали змогу поділитися досвідом бібліотечної діяльності двох областей, обговорити нагальні бібліотечні проблеми і просто поспілкуватися. Дякуємо за цікаву зустріч  і сподіваємося, що нашим гостям смакував запашний барський хліб.
           
      На протязі трьох днів усі учасники створювали банер-квілт «Враження», де ділилися своїми думками про день «сьогоднішній», зокрема: «дізнаюсь з кожним разом все більше нового і актуального, потрібного і цікавого», сподобалися рекомендації щодо написання прес-релізів, створення запрошень», «досить насичений день – практичні консультації зі створення блогу, знайомство з ІРБІСом – все, що потрібно для роботи», «дуже цікава і дружня зустріч з колегами Дніпропетровської ОУНБ» тощо.
      Опанувавши проблеми адвокасі, оволодівши навичками пошуку офіційної інформації органів влади та визначивши стратегію і тактику подальшої роботи, бібілотекарі успішно склали тестові завданні і… нарешті отримали довгоочікувані СЕРТИФІКАТИ про проходження тренінгових навчань !!!

           

Комментариев нет:

Отправить комментарий