Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

вторник, 13 марта 2018 г.

Telegram

Телеграм набирає обертів в Україні. Щодня з'являються десятки нових україномовних каналів із якісним контентом. Ми із радістю спостерігаємо за ростом їх аудиторії. Пропонуємо вашій увазі добірку найцікавіших каналів, на які треба підписатись прямо зараз. Це новини, технології, подорожі, розваги і навіть канал Вікіпедії :)Читайте, підписуйтесь і нехай прибуде з вами сила, щоб ділитись із друзями.

Територія
t.me/terytoriya14 - утопічна модель світу без поганих новин. Якщо хтось запустив у космос машину, випустив хороший альбом, зняв цікаве кіно чи підготував список лайфхаків для бюджетних мандрів, — ви обов’язково прочитаєте про це у стрічці Території.

Щось не то
t.me/shosneto - найбільший україномовний канал у Telegram, і не дарма. Сучасна іронія українською - гарантовано зробить ваш день. Рекомендовано для усіх поціновувачів гарного гумору.

Blogmayster
t.me/blogmayster - скільки заробляють на рекламі у телеграм? Як розкрутити канал? Все це, та багато іншого - від автора найбільшого телеграм каналу в Україні.

Почни Щось!
t.me/startsomethingnow - канал про бізнес та саморозвиток. Корисні статті та новини на бізнес тематику. Мотивація, огляди ділової літератури та багато інших корисностей. Допомагає замислитись та розкласти по "поличках" важливі теми.

Нотатки мандрівника
t.me/n_mandrivnyka - неймовірні історії подорожей, поради, тревел хаки, а також можливість поставити питання, які тебе найбільше цікавлять, знайти компанію для подорожей чи вписку у будь-якому місті! Проект Нотатки мандрівника від Території існує загалом вже 4 роки, а від сьогодні ми активно розпочинаємо розвиватися і у Телеграмі.

Адвокат
t.me/advocat_ua - канал ведуть практикуючі юристи. Багато публікацій з реальної практики. На каналі публікуються не типові юридичні теми про які зазвичай не пишуть юристи, а діляться лише за оплату. Важкий і сухий юридичний матеріал викладається звичайною простою людською мовою, іноді навіть з гумором. Через канал можна отримати усну або письмову юридичну консультацію.

Lowcost UA: Дешеві мандрівки
t.me/lowcostua - акції авіакомпаній, автобусних перевізників та туристичних агенцій. Гарячі тури і круїзи за смішними цінами. Усі туристичні знижки в одному місці.

Tokar.ua
t.me/tokar_ua - про сучасні технології, винаходи і досягнення простими словами. Канал сайту Tokar.ua )

Неймовірно
t.me/neymovirno - щоденні добірки неймовірних ф
актів, фото та історій.

Українська Вікіпедія
t.me/WikiUa — канал української Вікіпедії в телеграмі. Вибрані статті, фото дня, та варті уваги новини із посиланнями на Вікі

Комментариев нет:

Отправить комментарий