Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

пятница, 29 июля 2011 г.

Бібліотекарі Крижопільського та Мурованокуриловецького районів освоюють роботу в Інтернет

З 25 по 29 липня 2011 року в Обласному тренінговому центрі за програмою модуля 1 "Основи компютерної грамотності. Основи роботи в Інтернет для бібліотечних працівників", розробленої фахівцями Української бібілотечної асоціації, навчалися бібліотекарі Крижопільського та Мурованокуриловецького районів.
Впродовж навчання вони ознайомилися з  апаратною складовою компютера,особливостями операційної системи Windows 7, офісними програмами з пакету Microsoft Office. Бібліотекарі також освоїли оснои навігації в Інтернет-мережі, методи пошуку інформації, створили електронні скриньки тощо.
По завершенні, в анкетах відмітили, що "пройшли ази із спілкування з комп'ютером" (Юр'єва Т.М.), "почула багато нового, сподобалося працювати в Інтернеті" (Сидорук С.Г.), "дізналася багато нового, корисного, але  хотіла б знати це раніше, шкода не було можливостей" (Левінчук Т.О.), "теми, які вивчали вибрані вдало, вони усі необхідні для подальшої роботи" (Ткаченко Л.М.). Тренери сподіваються, що в подальшому усі знання, отриманні під час тренінгу, стануть у нагоді учасникам. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий