Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

воскресенье, 20 декабря 2020 г.

Підвищення кваліфікації

 Для сучасної людини інформаційно-комунікаційні технології є невід’ємною частиною життя, вони впроваджуються і використовуються практично у всіх життєвих сферах. Вони призвели до економічних, соціальних і культурних змін в житті людини, сформувавши нове «цифрове суспільство», що створює нові можливості для соціальної діяльності, громадянського життя, навчання та роботи.

Сьогодні більша частина населення світу забезпечує життєвонеобхідні потреби та вирішує проблеми через мережу Інтернет, тому виникла нагальна потреба активного впровадження цифрової роботи, що забезпечує в умовах світової пандемії безпечне спілкування, обмін досвідом, впровадження практик, проєктування та реалізацію ініціатив тощо.
Про розповсюдження та популяризацію цифрової грамотності «Дія» в дії» розповіла Марина Семик, зав. сектору «Регіональний тренінговий центр» Вінницької ОУНБ ім. К. А. Тімірязєва, шкільним бібліотекарям, слухачам КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти». Також під час онлайн-тренінгу слухачі ознайомилися із універсальними та зручними засобами спілкування і взаємодії, системою обміну миттєвими повідомленнями та безпечним орієнтиром в інформаційному просторі.




 

Комментариев нет:

Отправить комментарий