Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

четверг, 17 июня 2021 г.

Навчальні тренінги для студентів


Статуси, оновлення, щоденні пости, сторіс та фотографії, соціальні мережі надають унікальну можливість оперативно пізнати людину, не докладаючи над зусиль . Сьогодні Instagram – соцмережа N1 для студентської молоді.
Найактивніше Instagram користується молодь у віці до 30 років. Кількість інстаграмерів у цьому віці є більшою, за кількість користувачів Facebook.
Як студентській молоді створювати яскраві фото, сторіс та контент для Instagram для зростання числа підписників? Як отримати фото для Instagram, які виведуть вас у топ за допомогою візуальної комунікації? Як за допомогою комп'ютера чи смартфону це зробити легко і просто?
Сьогодні, 17 червня 2021 року у секторі «Регіональний тренінговий центр» пройшло навчання для студентської молоді по створенню динимачіних та інтерактивний історій, публікацій в Instagram за допомогою кросплатформенного сервісу – Canva. Практично дізнались всі інструменти платформи для оформлення та просування аккаунта в Instagram. Створювали публікації та сторіс за допомогою фільтрів, які можна застосувати до зображень, і багатофункціональної панелі з налаштуваннями тексту. Додавали як невеличкий напис на фото, так і цілу цитату. По завершенню навчання дізнались про всі переваги та зручності використанная платформи у мобільній версії.
Тренер: Marina Semyk
#навчання #студентськамолодь #тімірязєвка #безкоштовненавчання #кросплатформеннісервіси #canva







 

Комментариев нет:

Отправить комментарий