Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

понедельник, 14 июня 2021 г.

Безкоштовні навчальні тренінги. Комп'ютерна грамотність для людей поважного віку


  В умовах сучасного інформаційного суспільства особливої актуальності набуває проблема подолання зростаючої соціальної ізоляції та самотності людей старшого віку, які не володіють комп'ютером. Часто у пенсіонерів є час і бажання освоїти щось нове, знайти однодумців, перспектива організувати за допомогою комп'ютера якусь роботу чи хобі. Проте, щоб ефективно використовувати можливості, які надає ПК та Інтернет, необхідні певні знання та навички.
  З 14 червня 2021 року у секторі «Регіональний тренінговий центр» розпочинається чергове безкоштовне навчання для наших «студентів», яке буде тривати 2 тижні із дотриманням всіх карантинних вимог.
  Даний тренінг «комп’ютерної грамотності» допомагатиме та сприятиме не лише практичному оволодінню основами комп’ютерної грамотності, а й ефективному використанню його у своїй повсякденній діяльності, розширенню комунікативних зв’язків, соціального та інформаційного спілкування, бути самостійними, впевненими і незалежними, вести активний спосіб життя використовуючи комп’ютер.
Тренер: Marina Semyk
#навчаннядлялюдейповажноговіку #безкоштовненавчання #тімірязєвка #компютернаграмотність #навчання #регіональнийтренінговийцентр 







Комментариев нет:

Отправить комментарий