Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

пятница, 11 июня 2021 г.

Підвищення кваліфікації бібліотечних працівників Вінницьких територіальних громад



Сьогодні, 11 червня 2021 року у секторі Регіональний тренінговий центр Вінницької ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва у рамках підвищення кваліфікації директорів та завідуючих бібліотек територіальних громад Вінницької області КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» пройшли навчальні та ознайомчі лекції.
Одним із елементів навчання була тема «Цифрові комунікації в громаді» . Слухачі КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» дізнались як працювати зручними засобами спілкування і взаємодії із користувачами бібліотеками, як і для чого використовувати соціальні мережі та месенджери в своїй роботі.
Другим, ще більш цікавим блоком навчання став «Кросплатформенний сервіс – Canva». Слухачі КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» дізнались про можливості платформи. Як, легко і просто за допомогою бібліотеки зображень, відео, фото, шаблонів і шрифтів створювати креативні, творчі, та класні презентації, відео огляди, оголошення, буклети та ін.
Особливу увагу було приділено темі «Роль бібліотек в проекті «Дія», директори та завідуючі бібліотек територіальних громад Вінницької області покроково дізнались, як стати амбасадорами цифрової освіти в своїй громаді, як бібліотеки-хаби цифрової освіти можуть надавати доступ до безкоштовного навчання на онлайн-платформі Дія , як допомагати усім охочим користувачам у реєстрації на онлайн-платформі, консультувати під час навчання та популяризувати проект за допомогою освітніх серіалів, офіційної реклами, постерів та наліпок.
Лектор: завідуюча сектором Регіональний тренінговий центр - ВОУНБ ім. К.А. Тімірязєва Marina Semyk
#cyfra_library #діяцифроваосвіта #бібліотеки #тімірязєвка





Комментариев нет:

Отправить комментарий