Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

среда, 7 июля 2010 г.

Тренінгові навчання

З 7 липня 2010 року у Вінницькій обласний універсальній науковій бібліотеці ім. К.А. Тімірязєва розпочалися перші тренінгові навчання, мета яких – навчання бібліотекарів сучасним інноваційним технологіям і методикам.
Команда тренерів та волонтерів центру – спеціалісти ВОУНБ ім. К.А. Тімірязєва створили в приміщенні комфортні умови та творчу атмосферу. 

Перша група, яка проходить навчання, сформована з фахівців обласної бібліотеки. Вони удосконалюють знання з використання інформаційних технологій у бібліотечній справі, веб-технології, навчаються новим формам обслуговування читачів у бібліотеці та іншим цікавим речам. 


Тренери Центру прагнуть внести в процес навчання креативні та інтерактивні методики тренінгових занять, усі теоретична інформація закріплюється через практичну та самостійну діяльність.


Навчальна програма тренінгу складається з трьох модулів. Перший з них навчає основам комп’ютерної грамотності та користуванню Інтернетом; у другому йдеться про надання доступу до Інтернету як бібліотечну послугу; третій розкриває питання управління бібліотекою, адвокасі та фандрейзингу. 

По завершенню навчальних тренінгових занять учасники отримають сертифікати.

1 комментарий:

  1. Вітаємо всіх вінничан з відкриттям такого чудового трейнінгового центру! Сподіваємось, бібліотекарі здобудуть тут чимало нових знань та навичок, і все це якнайкраще посприяє позитивним змінам в обслуговуванні користувачів.

    ОтветитьУдалить