Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

пятница, 5 ноября 2010 г.

5 листопада 2010 року відбувся перший випуск користувачів бібліотеки, які пройшли тренінгові навчання за програмою двох модулів!



З 1 по 5 листопада 2010 року за програмою Модулю 2 «Сервіси Інтернет» пройшла навчання група користувачів бібліотеки. За час навчання вони ознайомилися з історією виникнення мережі Інтернет, використанням браузерів. Також здійснювали пошук інформації через пошукові сервери, створили електронні поштові скриньки, змогли інтерактивно поспілкуватися в чатах, форумах та за допомогою скап-технології, ознайомилися з веб- сайтами органів влади тощо.

1 листопада зустрілися з координатором програми глобального розвитку Фундації Білла та Мелінди Гейтс Сірі Освальд, виконавчим директором програми «Глобальні бібліотеки» Матеєм Новаком та координатором по роботі з партнерами Іриною Матвєєвою.

Приємні враження залишилися в учасників після того, як вони побували на концерті ансамблю народних інструментів «Мозаїка» та вокального  дуету «Доля»  Одеської філармонії, який відбувся в бібліотеці 3 листопада.

5 листопада відбулося підбиття підсумків тренінгових навчань, на якому. координатор Обласного тренінгового центру, директор ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва Н.І. Морозова привітала учасників із завершенням та вручила «Сертифікати», які засвідчили участь кожного у тренінгових заняттях, що проводилися в рамках реалізації проекту«Бібліоміст».

Комментариев нет:

Отправить комментарий