Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

среда, 27 апреля 2011 г.

Тренінги для бібліотечних спеціалістів провідних "вишів" м. Вінниці

Група бібліотечних фахівців наукових бібліотек Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова, Вінницького державного педагогічного університету ім. М.Коцюбинського та Вінницького національного аграрного університету в останні дні квітня (з 26.04.2011 по 30.04 2011) підвищує свою професійну кваліфікацію в Обласному тренінговому центрі  за програмою модулю 2 "Нова бібліотечна послуга: використання інформаційних ресурсів та Інтернет у бібліотеці". Наразі вони ознайомилися з історією виникнення мережі Інтернет, використанням браузерів. Також здійснювали пошук інформації через  пошукові сервери, створили електронні поштові скриньки, змогли інтерактивно поспілкуватися в чатах, форумах тощо. Далі на них чекає не менш цікава інформація та участь в інтерактивних формах навчання.

8 комментариев:

  1. Рада буду потрапити на 3 модуль

    ОтветитьУдалить
  2. Найкращі враження від тренінгу!Доброзичлива атмосфера та високий професіоналізм тренерів сприяв успішному засвоєнню матеріалу.

    ОтветитьУдалить
  3. Гарна можливість покращити свої професійні і комунікативні знання, вільно орієнтуватись в Інтернеті. Щира вдячність нашим тренерам і найкращі їм побажання.
    Кузнєцова Т. А.

    ОтветитьУдалить
  4. Очень благодарна тренерам за помощь, узнала много интересной и полезной информации, которая будет необходима в дальнейшей работе. Тукало О. М.

    ОтветитьУдалить
  5. Тренінги - цікава форма роботи. Багато дізналась корисного, дуже вдячна.

    ОтветитьУдалить
  6. Тренінги дуже сподобались. Багато корисної інформації для роботи, особистих потреб.

    ОтветитьУдалить
  7. Благодарна за идею и за качественное и человечное ее воплощение.

    ОтветитьУдалить