Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

понедельник, 16 мая 2011 г.

Третя група методистів розпочала навчання


В регіональному  тренінговому центрі з 16 травня 2011 року  розпочалися занняття для  методистів центральних районних (міських) бібліотек  (3 група) за адаптованою програмою Модулю 2 - "Підготовка бібліотечних фахівців до професійного використання процесів мережевого інформаційного пошуку та моніторингу в сфері інформаційно-аналітичної діяльності".
За допомогою тренінгів, методисти матимуть змогу більш детально ознайомитися з впровадженням у роботу бібліотек сучасних інформаційних технологій, розкрити особливості надання доступу до Інтернету у піблічних бібліотеках тощо. Передбачається ознайомити їх з автоматизованими інформаційними бібліотечними системами, зокрема з ПЗ ІРБІС-64. Учасники матимуть змогу провести дослідженнях стосовно якості біблліотечних послуг, здійснити спробу розробки власного блогу тощо.



8 комментариев:

  1. мені дуже сподобалося навчання в тренінговому центрі, побільше би таких навчань, які будуть корисними в роботі бібліотекаря.

    ОтветитьУдалить
  2. Ми дуже задоволені,дякуємо викладачам за навчання та спілкування з ними!Ольга та Валентина

    ОтветитьУдалить
  3. Всім дякуєм за увагу ,терпіння та навчання.Знання використаєм у своїй роботі.
    Наташа

    ОтветитьУдалить
  4. дуже сподобалось!!!!!!!хочеться ще!!!!!!!!дякую!!!!

    ОтветитьУдалить
  5. Задоволені та щиро вдячні організаторам навчання



    Галина та Валентина

    ОтветитьУдалить
  6. Треніг сподобався, дізналась багато нового та корисного про роботу Інтурнету, адреса сайтів та багато іншої інформації де зможу використовувати в роботі,Анжела

    ОтветитьУдалить
  7. Корисним в роботі стало ознайомлення з урядовими та бібліотечними сайтами, уміння створювати професійні блоги та працювати в них.
    Відкрили електронні адреси, що дасть змогу в подальшій діяльності спілкуватись з колегами в мережі та ділитись досвідом. Ольга і Світлана.

    ОтветитьУдалить
  8. Доступ до Інтернету в публічних бібліотеках надзвичайно актуальний на сьогоднішній день.Бібліотекарі насамперед повинні самі орієнтуватись в Інтернеті і допомагати користувачам.Наша група вдячна тренінговому центру за цікаве і змістовне навчання.Оксана

    ОтветитьУдалить