Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

четверг, 20 октября 2011 г.

Бібліотекарі ЦБС м. Вінниці у РТЦ


В тренінговому центрі з 17 жовтня 2011 року проходять тренінги для бібліотечних працівників ЦБС м. Вінниці за програмою модулю 2 «Нова бібліотечна послуга: використання інформаційних технологій та Інтернету в бібліотеці».
Відповідно до програми, бібліотекарі знайомляться з роллю Інтернету в глобалізації інформаційного простору, проблемами вільного доступу до інформації, специфікою надання доступу до Інтернету в публічній бібліотеці, формами і методами інформаційного обслуговування користувачів електронними ресурсами тощо.
Після тренінгу "Інформація органів влади для громадян у бібліотеці: пошук, доступ, консультування" учасники проявили зацікавленість щодо можливості створення у своїх бібліотеках Пунктів доступу громадян до офіційної інформації (ПДГ) і приєднанні до Мережі ПДГ, яка започаткувала свою роботу за проектом Української бібліотечної асоціації у межах грандової діяльності з Програмою сприяння Парламенту УкраїниІІ (ПСП ІІ)з 2009 року. 





9 комментариев:

  1. Дуже задоволені участю в роботі тренінгу.Це велика допомога в оволодінні новими методами інформаційного обслуговування користувачів.

    ОтветитьУдалить
  2. Тренінги змістовні,цікаві дуже багато нової інформації.Дякуємо. З нетерпінням чекаємо третій модуль.

    Тетяна,Людмила

    ОтветитьУдалить
  3. Під час тренінгових занять отримала багато нового досвіду.

    ОтветитьУдалить
  4. Ми вдячні за тренінг.Змістовна програма.

    ОтветитьУдалить
  5. Навчання в тренінговому центрі необхідні для покращення знань в роботі з комп"ютером та оволодінні нової інформації для роботи в інтернеті .
    Ольга.

    ОтветитьУдалить
  6. З17по21жовтня група бібліотечних працівників Вінницької міської ЦБС навчалась в тренінговому центріОУНБ ім.К.А.Тімірязева.За період навчання ми навчились користуватись пошуковими системами,складати звіти,створювати блог та ін.Дякуємо викладачам-тренерам за змістовні заняття.
    Ніна.

    ОтветитьУдалить
  7. Хочу висловити подяку організаторам і викладачам тренінгового центру за отримані знання і навички в оволодінні комп'ютером.
    Тетяна

    ОтветитьУдалить
  8. Спасибо большое все очень понравилось)))))))))

    ОтветитьУдалить
  9. Ми ще раз повчилися б! Матеріал дійсно необхідний і добре допомогає на практиці. Бажаємо з легкістю застосовувати набуті знання і отримувати задоволення від роботи!

    ОтветитьУдалить