Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

пятница, 26 октября 2012 г.

Бібліотекарі Літинського та Ямпільського районів на тренінгу в РТЦ

  З 22 жовтня до 26 жовтня 2012 року на базі РТЦ проходили тренінгові заняття за програмою модуля 1 "Основи комп'ютерної грамотності. Основи роботи в Інтернеті" для групи бібліотекарів з Літинського та Ямпільського районів - переможців ІІІ раунду конкурсу програми "Бібліоміст". 

На тренінгу учасники ознайомилися з апаратною складовою ПК, зі стандартними та офісними програмами. Розглянули тенденції розвитку світової мережі Інтернет, ознайомилися з інформаційним сервісом Інтернет, оволоділи основами навігації засобами браузерів, опановували знаннями та навичками роботи з Інтернет-ресурсами та послугами. Учасники відкрили власні електронні поштові скриньки.
  По завершенню тренінгу учасники в анкетах відмітили, що "заняття дали змогу детальніше ознайомитися з роботою на комп'ютері" (Кізлевич Г.); "заняття проводилися в доступній формі, змістовно і професійно" (Шевчук С.); "зміст тренінгу відповідам моїм потребам, уся інформація, отримана на тренінгу, буде корисною у практичній діяльності" (Ковтун Л.); "зрозуміти теми допомогли практичні заняття" (Кулик Т.) та інші.



Комментариев нет:

Отправить комментарий