Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

пятница, 22 февраля 2013 г.

Бібліотекарі з Калинівського району та ВНЗ м. Вінниці проходили тренінги за програмою Модуля 3


22 лютого 2013 року закінчився тренінг за програмою Модуля 3 "Інноваційні зміни в бібліотеці на основі проектного, кадрового менеджменту та ініціативної діяльності бібліотек" для групи бібліотекарів з Калинівського району та бібліотечних фахівців ВНЗ м. Вінниці.
Учасники протягом тренінгу ознайомилися зі змінами, які відбуваються у бібліотеках завдяки інноваційній діяльності, отримали навички розробки стратегічних планів, ознайомилися з бібліотечним маркетингом як інструментом створення нового іміджу закладу, проектною та адвокаційною діяльністю бібліотеки тощо. Бібліотекарі з Калинівського району заявили про своє бажання приєднатися до  Мережі  пунктів доступу громадян до офіційної інформації органів влади і відправили відповідні заяви до Української бібілотечної асоціації, яка разом із Програмою сприяння Парламенту ІІ і є ініціаторами створення Мережі ПДГ. Крім виконання обов'язкових завдань учасники відвідали соціокультурні заходи, що відбувалися у бібліотеці. 
По завершенню тренінгу учасники поділилися своїми враженнями, зокрема "намагатимуся використовувати отриманий об'єм знань отриманих під час тренінгу, який був цікавим, практичним, ємним" (Наугольних С.), "усі практичні і самостійні вправи допомогли зрозуміти суть інноваційних змін у біблотечній діяльності (Панасюк Д.), "в подальшому намагатимуся написати проект і буду вести блог" (Горбенко О.),"уся інформація була для мене корисною" (Волошина Н.), "зміст занять повністю відповідам моїм потребам" (Баюк В.) та інші.




Комментариев нет:

Отправить комментарий