Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

среда, 13 сентября 2017 г.

Тренінг "Світ Інтернету для кожного"



  14 вересня 2017 року о 16:00 у відділі економіки та новітніх технологій Вінницької ОУНБ ім. К. А. Тімірязєва (вул. Соборна, 70, І поверх) відбудеться чергове відкриття нових груп освітніх безкоштовних комп’ютерних тренінгів «Світ Інтернету для кожного». Вже четвертий рік поспіль життя сучасних пенсіонерів набуває нового змісту, для них відкриваються нові можливості.

 Програма навчання для цієї категорії користувачів розроблена з урахуванням вікових особливостей та доступна без попередньої підготовки. Протягом трьох тижнів люди похилого віку зможуть навчитися основ комп’ютерних наук, які дозволять вільно працювати з текстовими документами, спілкуватися з родичами та друзями, дізнаватися новини та корисну інформацію із всесвітньої мережі Інтернет, переглядати фільми, оплачувати комунальні послуги.

Тож не сидіть вдома, а поспішайте на зустріч із новими людьми та емоціями!Тож не сидіть вдома, а поспішайте на зустріч із новими людьми та емоціями!Тож не сидіть вдома, а поспішайте на зустріч із новими людьми та емоціями!


Комментариев нет:

Отправить комментарий