Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

понедельник, 13 ноября 2017 г.

Тренінг "Світ Інтернету для кожного"


Сьогодні бібліотека – це місце, куди літні читачі (і не тільки вони) бажають приходити, оскільки можуть провести там свій вільний час, поєднуючи приємне з корисним. Тут користувачі можуть реалізувати свої творчі амбіції, займатися хобі, на які не мали часу, коли працювали за фахом і мали численні обов’язки.
Один з пріоритетних напрямків ВІнницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К.А. Тімірязєва – створення нових можливостей, відкритого простору для спілкування, навчання та саморозвитку старшого покоління. 
Сьогодні, 13 листопада 2017 року у відділі Економіки та новітніх технологій відбулося урочисте вручення сертифікатів учасникам тренінгу “Світ Інтернету для кожного”. Протягом 3 тижнів наші “студенти” мали можливість познайомитися з основами роботи на персональному комп’ютері. У програмі курсу - вивчення текстових редакторів, створення та використання електронної скриньки, загальне орієнтування в Інтернет-просторі, реєстрація в скапі та соцмережах. 
Немолоді користувачі поспішали на заняття, як на побачення. Для них «бібліотека – це другий дім».
Вчитися ніколи не пізно, незалежно від віку та соціального статусу. Хтось із мудрих сказав: "Навіть якщо жити залишився один день - усе одно потрібно вчитися". Реальність не така фатальна й категорична — отож Вінницька обласна універсальна наукова бібліотека рада усім відвідувачам, особливо літнього віку.
У похилому віці життя не закінчується,а навпаки-дає нові шанси й можливості!







Комментариев нет:

Отправить комментарий