Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

вторник, 21 ноября 2017 г.

Тренінг "Світ Інтернету для кожного"

   Останнім часом люди похилого віку стикаються з незрозумілими новітніми технологіями, гаджетами та Інтернетом. Багато найважливіших сфер життя переходить в електронний формат. Як зробити життя літніх людей цікавішим й сучаснішим? Для людей похилого віку комп’ютер відкриває масу можливостей і може стати незамінним помічником у повсякденному житті.
   Сьогодні, 21 листопада 2017 року у відділі Економіки та новітніх технологій відбулося чергове відкриття нових груп комп'ютерних тренінгів «Світ Інтернету для кожного» для людей поважного віку. Програма навчання для пенсіонерів розроблена з урахуванням вікових особливостей та доступна без попередньої підготовки.
  Комп'ютерні тренінги для пенсіонерів «Світ Інтернету для кожного» відкриють незвіданий світ з великою кількістю інформації. Заняття проходитимуть протягом місяця в Обласному Регіональному Тренінговому Центрі бібліотеки ім. К.А. Тімірязєва (вул. Соборна, 73). Ми навчаємо людей похилого віку основ комп’ютерної грамотності: як працювати з комп’ютером, як спілкуватися з дітьми, родичами та друзями, які проживають в Україні та за її межам, як знайти інформацію та дізнатись новини, що відбуваються в нашій країні та світі, як переглядати фільми та оплачувати комунальні послуги.
  Бажаємо нашим «студентам» натхнення та успіхів у навчанні. 









Комментариев нет:

Отправить комментарий