Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

пятница, 19 марта 2021 г.

Міністерство культури та інформаційної політики України

Міністерство культури та інформаційної політики представило проєкти цифрової трансформації у сфері культури та туризму на найближчі три роки.

Як повідомив заступник Міністра культури та інформаційної політики з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Артем Льозін Лёзин Артём, до кінця 2023 року має бути реалізовано 4 масштабних цифрових проєкти:

е-Спадщина
е-Мистецтво
е-Туризм
е-Книга

Ці проєкти, за словами заступника Міністра, дозволять створити умови для осучаснення та прозорості ведення процесів у сферах охорони культурної спадщини, мистецтва, туризму та курортів, бібліотек та видавничої справи.

Артем Льозін зауважив, що окрім представлених проектів міністерство сьогодні працює над важливими проектами у сфері цифрової трансформації за іншими напрямками своєї діяльності.
18 лютого 2021 року Віце-прем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров презентував 94 проєкти цифрової трансформації у ключових сферах. Також було презентовано публічний портал, де описані усі проєкти цифрової трансформації




Комментариев нет:

Отправить комментарий