Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

среда, 21 апреля 2021 г.

Дія. Цифрова освіта


21 квітня 2021 року Вінницькою ОУНБ ім. К. А. Тімірязєва спільно з Вінницьким обласним відділенням ВГО «Українська бібліотечна асоціація» провели вебінар-тренінг «До цифрового кейсу компетентності бібліотекаря» на платформі для відео конференцій Zoom. Захід організований з метою активізації роботи бібліотек області щодо реалізації національного проєкту «Дія. Цифрова освіта». В рамках проєкту бібліотеки області приєднаються до Мережі хабів цифрової освіти та надаватимуть мешканцям своїх громад послуги з цифрової грамотності.
Тренінг провела Семик Марина Василівна, завідувачка сектору «Регіональний тренінговий центр» Вінницької ОУНБ ім. К. А. Тімірязєва. До заходу приєдналися представники 73 бібліотек області. Marina Semyk розповідала про цифрову грамотність населення, презентувала он-лайн платформу «Дія. Цифрова освіта» та акцентувала на можливостях платформи, які може використовувати бібліотека у своїй діяльності.
Отже, стати хабом цифрової освіти може будь-яка бібліотека, що надає своїм користувачам доступ до мережі Інтернет та пропонує інші послуги для опанування та розвитку цифрових навичок.

#‎cyfra_library




Комментариев нет:

Отправить комментарий