Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

вторник, 15 марта 2011 г.

Участь у творчому вечорі видатної письменниці Ганни Чубач

15 березня 2010 року бібліотекарі Тульчинської ЦБС стали учасниками ювілейного творчого вечора відомої української письменниці, нашої землячки Ганни Чубач «Ця вічна жінка, почуттям глибока».

 На вечорі виступили її колеги по перу - Ніна Гнатюк, Олена Вітенко, Валентина Сторожук, лунали пісні на слова і музику Г.Чубач у виконанні співака, композитора, заслуженого діяча мистецтв Сергія Томіліна, поезію читали студенти ВДПУ ім. Михайла Коцюбинського та вихованці ДНЗ №30 м. Вінниці, демонструвалися уривки з мультфільмів, які створені за мотивами дитячих творів поетеси.Також було презентовано бібліографічний покажчик «В життя іду, неначе в пісню», який знайомить  з життєвим шляхом і творчою спадщиною нашої землячки, відомої української поетеси та представлено перегляд літератури «Поетичний дивосвіт Ганни Чубач» з фондів Вінницької ОУНБ ім. К.А.Тімірязєва.




В учасників вечора залишилися приємні враження від спілкування з чудовою поетесою, надзвичайною жінкою, нашою землячкою Ганною Танасівною Чубач.

Комментариев нет:

Отправить комментарий