Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

пятница, 18 мая 2012 г.

"Адвокацію" вивчали бібліотекарі з Барського та Тульчинського районів

З 14 травня до 18 травня 2012 року  відбувалися тренінги за програмою Модуля "Адвокація: представлення інтересів бібліотек" для групи бібліотекарів з Барського та Тульчинського районів  - переможців І раунду конкурсу програми "Бібліоміст".

Впродовж тренінгу, учасники познайомилися зі  змістом  поняття «адвокація», його складовими, з  головними напрямками адвокаційної діяльності. Крім того, на тренінгу прозглядалися питання щодо  зовнішніх комунікацій бібліотеки та PR, зв’язків з органами державної влади, захист інтересів бібліотек з використанням засобів масової інформації. Детально методисти вивчали досвід адвокації в зарубіжних країнах та Україні.
 За п’ять днів учасники, поділені на групи, самостійно розробили план адвокаційної кампанії.
Підсумовуючи враження від тренінгу, учасники зауважили: "тренінг дуже цікавий, мали змогу обмінятися досвідом з колегами" (Белоус Н.К.), "на тренінгу було багато цікавих практичних занять" (Пальонко Г.В.), "працювати та спілкуватися було дуже легко та приємно" (Нурізянова Т.П.), "Тренінг - цікавий та змістовний. тренінг - чудові люди і прекрасні професіонали. Дізналася багато нового та корисного! Буду чекати  з нетерпінням на нову зустріч!" (Балцун Н.В.), "мені сподобалося навчання, для себе дізналася багато цікавого за темою тренінгу, мала можливість поспілкуватися з колегами, хотілося б ще побувати на тренігах" (Клименко Р.М.) тощо.

Комментариев нет:

Отправить комментарий