Общее·количество·просмотров·страницы

Вітаємо прихільників Інтернет-центрів у публічних бібліотеках України!

пятница, 2 декабря 2011 г.

Бібліотекарі Вінницької міської ЦБС отримали Сертифікати про завершення тренінгових занять

Тренінгові навчання  за програмою Модулю 3 "Інноваційні зміни в бібліотеці на основі проектного, кадрового менеджменту та ініціативної діяльності бібліотек" з 28 листопада по 2 грудня 2011 року проходили для бібліотечних фахівців Вінницької міської ЦБС. Бібліотекарі ознайомилися зі змінами, які відбуваються у бібліотеках завдяки інноваційній діяльності, здійснили спробу стратегічного планування, ознайомилися з бібліотечним маркетингом як інструментом створення нового іміджу закладу.

На заняттях розглядалися питання щодо надання користувачам нових бібліотечних послуг, створення інформаційних продуктів з переорієнтацією на сервісне обслуговування відповідно до потреб користувачів з використанням інформаційних технологій. Бібліотекарі мали змогу ознайомитися з досвідом адвокаційних кампаній в зарубіжних країнах, вивчали вітчизняний досвід тощо. Учасники тренінгу впродовж п'яти днів працювала над інноваційними проектами для своїх бібліотек, тому останній день став презентаційною платформою для представлення результатів. 
Як надалі зможуть реалізувати свої проекти бібліотекакрі, покаже час, але креативності, фантазії їм "не позичати".
По закінченню тренінгу, учасники отримали Сертифікати про участь у заняттях, але прощатися не захотіли, в своїх антетах зазначили, що "участь у трьох модулях дала  нові знання, допомогла зрости професійно, відповідно до потреб сьогодення і показала шляхи до самовдосконалення, тому хочеться надалі приймати участь у таких тренінгах" (Поплавська С.), "хочеться ще більше поглибити знання, продовжити навчання" (Вергун О.), "пропоную такі тренінги проводити щоквартально" (Продан І.),"програма дуже насичена, тому хотілося б, щоб теми розглядалися впродовж двох тимнів" (Скорик Н.),  "отримала нові знання, багато цікавої інформації, приємне спілкування з тренерами, але є ще не вирішенні питання, сподіваюсь отримати на них відповідь у подальших тренінгах"(Вагнер Л.), "чекатиму на четвертий модуль!" (Мартинюк Т.).
І ми чекатимемо на нові зустрічі! Успіхів Вам в реалізації Ваших задумів і планів!


Комментариев нет:

Отправить комментарий